Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Moster du er mest fornøyd med?»

“Veldig bra miljø. Blitt eit fint uteområde med nye lekeapparat. Flinke ansatte.”

“Barnet mitt trives i barnehagen og det er det aller viktigste. Barn treng trygge sammen og tydelige voksne. Dei treng også omsorg og varme. Det virker som om alle disse områdene er godt dekket i Espira Moster.”

“Veldig hyggelig personal, som er fantastisk flinke med barna. De finner på mange forskjellige aktiviteter, og tar barna med på turer. De voksne tar seg tid til hvert enkelt barn, og sitter på gulvet og leker sammen med de.”

“Veldig fornøyd med personalet. Alltid smilende, ved henting og levering. De er flinke til å henvende seg til barnet. Og jeg føler meg trygg på at barnet mitt har det godt i barnehagen.

“Synes det er herlig at barna får måltidene i barnehagen. Opplever at barna blir møtt og sett på ein fin og god måte av personalet. Veldig fornøyd!”

Personvern og cookies